jakie lampy xenonowe polibyscie np z allegro
Jakie Zamontować żarówki Xenonowe D2S
Zwiń
X
-
lec
odgrzewam kotleta. Zarówka mi pada i musze sie zaczac rozgladac za żarnikami. Jaki symbol maja te od O1 ? bo jak rozumiem to d2s jest z Opla tak ?
Komentarz
-
lec
no jak zaczyna swiecic na czerwono i pare razy mi juz zgasla to raczej wiadomo o co chodzi....
Mozesz mi podac symbol żarówek/żarników? czego mam szukac? d4s, d2s ? zielony jestem
Komentarz
-
lec
no wlasnie dokopalem sie w ETCE - "reflektor gazowy (ksenonowy) - 12V/35W D2S"
ale i tak dzieki Darku !
Komentarz
-
Ktos orientuje sie ile to 1u0941641 kosztuje w ASO lub gdzies indziej?? Bo cos mi sie zdaje, ze taniej wyjdzie kupic rozbita lampe :lol: Inaczej zaplonnik do xenona, bo nie startuje mi czasem jedna lampa, a zamienilem stronami zaplonniki i nie odpala wlasnie ta lampa, chyba ze to zarowka, ale w czasie jazdy nie gasnie.
Komentarz
-
-
lec, ja myślałem że żarówka lub instalacja .Raz świeciła raz gasła przetwornica świeciła cały czas, jest w mojej dioda sygnalizacyja przełożyłem palniki jak już całkiem zgasła i okazało się że palnik jest dobry tylko przetwornica nawaliła .
Całe szczęście jest na gwarancji ale na spota jutro muszę przylecieć na jednym oku :wink:Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
lec
no ale mi ewidentnie na czerwono juz zaczyna swiecic, wiec zarowke i tak trzeba wymienic. Widac roznice miedzy reflektorami.
Gdzies wyczytalem ze trzeba to w miare szybko zrobic bo przetwornice padaja przy takich zarowkach w koncu jak sie nie wymieni
Komentarz
-
lec
teraz jak wracalem do domu to zauwazylem ze zaczela mrugac delikatnie. Mam nadzieje ze nie przetwornica - pociesza mnie to czerwonawe swiatlo. Wymenie zarniki i mam nadzieje ze bedzie po temacie.
Komentarz
-
lec
koja86, to wez z laski swojej zaznacz ze nie piszesz o oryginalnych lampach, ja sie zasugerowalem Twoja wypowiedzia czesciowo i sie zaczalem zastanawiac nad przedkladkami jutro. A tak to sobie odpuszczam. Mam czeskie lampy a nie chinskie a moja babićka pohażi z Chrzanowa :P
Komentarz
-
lec
ale przetwornice zdejmuje Ci sie latwiej i o to mi chodzilo teraz akurat
[ Dodano: Wto 15 Maj, 07 23:46 ]
uprzejmie donosze iż mohe jrzypuszczenia okazaly sie trafione, zarowki wymienione. Jesli ktos bedzie potrzebowal to smialo moze kupowac na tej aukcji:
Cena smieszna, żarówki sprawdzone
Wreszcie swieci jak powinnoPotwierdzam tez opinie ze Philipsy swieca bardziej na niebiesko niz OSRAM (takie mialem przetem)
Komentarz
Komentarz